PVH-machines

machines

HL 600

de HL 600 is een mini-heistelling met een valgewicht van 600 kg en is geschikt voor het heien van buispalen en groutinjectiepalen. In transportstand heeft hij slechts een afmeting van 75cm breed en 185 cm hoog. Door zijn wendbaarheid kan hij eenvoudig op de juiste plek geïnstalleerd worden.

HL 750

Deze mini-heimachine voor het heien van uw uitbouw, met de zogenaamde funderingsmachine HL-750. Hierdoor zijn heiwerkzaamheden in een beperkte ruimte mogelijk, de machine heeft namelijk een breedte van slechts 78cm, heeft een werkhoogte vanaf 2 meter en een valgewicht van 750 kilogram. hij kan worden ingezet bij een uitbouw van bestaande woningen en gebouwen , maar bijvoorbeeld ook voor het maken van funderingspalen op moeilijk te bereiken plaatsen als fabriekshallen en dergelijke. Bij gesegmenteerd heien worden heipalen van 1 tot 2 meter onderling verbonden door koppelstukken, de buissegmenten bestaan uit stalenbuispalen die voorzien zijn van betonvulling. de HL-750 is voorzien van rubberen rupsen zodat er geen beschadigingen aan terras of tuin ontstaan. soepasbaar voor Stalenbuispalen Rd168 t/m Rd219

HL 1800

deze mini-heistelling heeft een valgewicht van 1800 kg en is geschikt voor buispalen, groutinjectiepalen en boorpalen. Tevens kan er met deze veelzijdige machine de boortechniek worden toegepast. Dit kan van pas komen als er absoluut niet geheid mag worden i.v.m. trillingen of als de bovenlaag zo hard is dat er eerst voorgeboord moet worden. Door middel van een afstandsbediening zitten wij “bovenop” het werk en kunnen we zelfs in moeilijk te beoordelen posities, efficient en correct te werk gaan. De afmetingen van de HL 1800 zijn 130 / 170 cm breed x 235 cm hoog x 325 lang.

HL 2500

Mini heistelling voor het heien van stalen buispalen en het boren van CD palen. Stalenbuispalen Rd168 t/m Rd508

V.V.B. 800

Is een compacte boormachine die 80cm breed en 275 cm hoog en 190 hoog En is geschikt voor schroefinjectie palen en inpandig boorwerk de machine wordt aangedreven door een powerpack hierdoor zijn er ook geen uitlaat gassen op de werkplek.

Ecodrie 5500

Is een boormachine geschikt voor zware ankers en boorpalen zowel tubex als groutinjectie Hij kan 11 meter hoog opgebouwd worden en is 2.5 meter breed 8,5 meter lang en 3 meter hoog en is voor zien van een zware klem als er schroefkoppelingen gebruikt worden Deze machine beschikt tevens over afstand bediening om op moeilijke lokaties te komen

MDT 180

Dit is een ankermachine welke zowel te lood als onder 45 graden kan werken en is tevens voorzien van een zware ( breek ) klem Deze machine is 2,5 meter breed en 6,5 meter lang en 2,5 meter hoog Met deze machine kunnen ankers en schroefinjectiepalen gemaakt worden.

backzwart